Menţionez că toate fotografiile de pe acest blog sunt realizate de noi, iar marea majoritate a plantelor sunt fotografiate în propria noastră grădină.

joi, 30 aprilie 2015

Grădina noastră în luna Aprilie

E primăvară şi plouă cu petale. Sub vişinii din grădină, crinii se ridică încet spre cer, clematitele se agaţă de spalieri iar trandafirii aşteaptă şi ei să-şi deschidă petalele multicolore. Un adevărat spectacol în toată grădina, chiar dacă uneori temperaturile sunt încă scăzute iar ploile nu se mai opresc... 
Primăvara a venit cu adevărat, ea ne farmecă cu florile colorate, cu tufele, arbuştii  şi copacii înfloriţi. În aprilie iau naştere privelişti splendide în grădină: florile mici de primăvară, formează frumoase combinaţii, pomii sunt în plină floare, anticipând un rod bogat, iar grădina prezintă toată gama coloristică a florilor de primăvară. Primăvara nu este nicăieri atât de intensă şi plină de viaţă ca în propria ta grădină. Prier abundă în flori de narcise, lalele şi zambile. Nu este grădină în care aceste gingaşe flori să nu-şi fi făcut apariţia. Dar pentru că despre aceste flori am scris deja, astăzi vă invit pur şi simplu la o plimbare prin grădină, printre cele mai frumoase flori.
Lalele soiurile "Parrot" şi  "Bayside"
Zambile soiurile "Fondant" şi "Yellow Queen"
Soiurile de zambile "Fondant", " Gipsy Queen" şi "Blue Jacke"
Panseluţe : chipuri nostime de primăvară.

Seara când soarele se pregăteşte să apună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu